/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 24th 2014

Blogi on kuollut, kauan eläköön blogi!

16:14

Kun kahdeksan vuotta sitten muutin Helsinkiin, blogiskene oli suomessa voimissaan. Huippuaikaa kesti kai muutaman hienon ja miitintäyteisen vuoden, jonka jälkeen iski ähky ja inflaatio. Blogeja alkoi syntyä enemmän kuin koskaan, mutta laadukas sisältö muuttui entistä vaikeammin löydettäväksi.

Siitä se ajatus heräsi, kun lomallelähtökaljaa olin ryystämässä. Kun heinäsuovasta on niin kovin vaikeaa löytää neulaa, kenties kädestä pitävä opas olisi vastaus.

Inspiroituneena kasasin kesäloman aikana JustNytin. Palvelua on nyt beta-testattu parisen viikkoa ja toimii riittävän hyvin noustakseen varjoista.

Jos innostuit, lähde mukaan: levitä sanaa, ilmoittaudu kuraattoriksi.

2 Responses to “Blogi on kuollut, kauan eläköön blogi!”

[…] Blogi on kuollut, kauan eläköön blogi!, ilmoittaa Niklas julkaistessaan JustNyt-blogijuttusuosittelupalvelun, jossa vapaaehtoinen kuraattori suosittelee muille luettavaa. Tuorein suositeltu juttu löytyy aina osoitteesta justnyt.fi/parhautta. Kuka vaan voi ryhtyä kuraattoriksi, mutta kuraattoreita on aina kerralla vain yksi, joten siitä vaan mukaan jonoon ja odottelemaan omaa vuoroa. Tweet […]

[…] meni. Nyt yksikään niistä (mitä blogini arkistoista löysin) ei ole enää hengissä. Myös oma JustNyt!-viritykseni tehnee laimeahkon vastaanoton takia dodolle seuraa, kun seuraavan kerran täytyy kaivaa […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments