/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 2nd 2006

Digi, digi, digi, mikä ihmeen digi?

11:12

Olen jo jonkin aikaa harkinnut siirtymistä analogisesta digitaaliseen, eli digiboksin hankkimista. Pitkällisen märehtimisen tuloksena olen päätynyt kolmeen vaihtoehtoon, josta nyt pitäisi löytää se paras. Harkinnassa on siis Topfield TF5100PVRc (Hintaseuranta, Medion MDC 4400 PVR (Hintaseuranta, tai Welhon myymä HANDAN CV-7700 PVR (Hintaseuranta ei sisällä kyseistä mallia).

Henkilökohtaisia kokemuksia minulla ei ole mistään näistä, mutta tutullani on käytössään harkinnassani oleva Medionin laite, josta hyviä kokemuksia. Topfield on testivoittaja, sekä forumien annin perusteella digiboksien Rolls Royce. Handan on Welhon myymä joten käyttötuki lienee hyvä (tai ainakin saatavilla) ja ymmärtääkseni myös testivoittaja.

Lähinnä tässä kilpaillaan nyt hinnalla ja hirveimpien/parhaimpien kokemuksian perusteella. Handan ja Medion ovat hinnaltaan melko samalla viivalla, Topfield painii vielä omassa luokassaan. Käyttökokemuksia olen kuullut vain Medionista, forumeista lukemani lisäksi. Forumien ketjut vain tuntuvat olevan niin vanhoja, että haluaisin tuorempia faktoja.

Yleinen mielipide tuntuu tässäkin asiassa olevan että laita kannattaa ostaa vasta huomenna. Emmin, emmin, emmin.

Summa summarum, nykyisten tietojeni perusteella päätyisin varmaankin Medioniin, koska se on Handanin laitetta monipuolisempi ja Topfieldia reippaasti edullisempi. Kertokaa nyt, te paremmin tietävät; what’s a man to do?

4 Responses to “Digi, digi, digi, mikä ihmeen digi?”

Mulla on tuo Handan CV-7700. Sitä olen puolisen vuotta käyttänyt. Jos nyt hankkisin, valitsisin varmaan Medionin.

Handanin ja Topfieldin käyttöliittymät ovat niin samanlaiset että epäilen laitteiden tulevan samasta tehtaasta, mutta vain eri nimisinä.

Ainiin, ja Handan CV-7700 on halvempi kuin Medion, kun sen shoppaa verkkokauppa.comista (389.90 e). Welho welottaa viisikymppiä enemmän.

Katos katos. Olin eilen tarkistavinani hinnan verkkokauppa.comissa, mutta ilmeisen puolivillaisesti koska mielessäni se oli sama kuin Welholla.

Medioniin olen itsekin kallistumassa, vaikkakin Tekniikan Maailman testin mukaan sen kuvanlaatu ei Handanin eikä Topfieldin tasolle yllä. Uskon kuitenkin kuvanlaadun minulle riittävän, kun ei tuo mun telkkarikaan mikään top-of-the-line vekotin ole.

Topfieldin ja Medionin välillä tässä vielä kuitenkin painin. Loppupelissä se on melko sama sijoittaako 400 ja risat vai 500 ja risat. Kallis se on joka tapauksessa ja tunnetusti köyhän ei ole varaa ostaa huonoa. Toisaalta ei viitsisi turhastakaan maksaa, pitää vähän miettiä kuinka tärkeitä ne toiminnallisuuserot ovat. Harkinta-aikaa päätin antaa itselleni vähintään kuun loppuun.

“Tekniikan Maailman testi”:http://blog.nikc.org/wp-content/uploads/digi/TM_Nov.pdf (pdf) “Tietokone-lehden testi”:http://blog.nikc.org/wp-content/uploads/digi/Tietokone.pdf (pdf)

[…] Helpotusta tullee kuunvaihteessa kun käväisen kaupassa hakemassa kotiin sen vekottimen. […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments