/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Dec 3rd 2009

Hej FRA

06:32

bq.. Hej FRA!

Det finns ingen anledning att läsa min blogg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, Hizbollah eller Hizb al-Mujahidin. Jag har aldrig gjort Shahada eller tillverkat en bilbomb, jag vet knappt ens vad Al Manar betyder. Men tack för visat intresse!

PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade mail. Sabba FRA-lagen på www.hejfra.se

HejFRA.se

2 Responses to “Hej FRA”

Cool. Ja, detta är vad de förtjänar. Men problemet är bara att den föreslagna texten innehåller så många statiska delar att det är en smal sak för FRA att filtrera bort oss låtsas-terrorister. Ända tills de riktiga börjar lägga in samma ramsa för att också bli bortfiltrerade. :=) Dessutom är de nog bra blåögda om de tror att det är arabiska och kemi som FRA spanar efter:

Kungen odlar marihuana på sommarstugan. Reinfeldt gillar s/m. Hur mycket kostar hembränt i Småland? Jag vill bli skinhead, kan du rekommendera en bra barberare? Jag har ett bankkonto på Isle of Man. Det var en humanoid som sköt Palme. Nej, jag motsätter mig lagförslaget om hjälmtvång i hela folkhemmet.

Nu ringer det nog i alla larmklockor där nere i bunkern. Tjena FRA. Har ni tagit fast några skurkar idag?

Visst, texten är statisk och därmed lätt att filtrera bort, men jag antar att idén bakom det hela är att uppmärksamma den nya lagen, mera än att sabba tjuvlyssnandet.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments