/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Oct 7th 2009

Radion tekstitystä odotellessa

07:11

Kuulin juuri radiomainoksen, siinä mainittiin lopuksi verkko-osoite zodiac.fi. Tai siis, niin minä luulin. Todellisuudessa mainostettu osoite taisi kuitenkin olla zodiak.fi, ainakin mainoksen tyylilajista päätellen, en minä sitä niin tarkkaan kuunnellut ja kofeiinikin kohisi korvissa.

Ongelmallinen tilanne tietysti noin läheiset verkko-osoitteet, kun K-kirjain ei po. sanassa lausuttaessa eroa C-kirjaimesta. Ehkä sitten olisi ollut erottuvampaa mikäli valittu ylätason verkkotunnus olisi ollut jokin muu kuin .fi, tai isäntänimelle annettu etuliite.

Ainakin radiota varten.

One Response to “Radion tekstitystä odotellessa”

Eipä ole tullut ajatelleeksi, että tämäkin asia pitäisi ottaa huomioon mainosta (tai sivustoa) suunnitellessa. Pitäisi varmaan kertoa osoite kirjain kerrallaan? :) Noh, sai muutkin hieman mainostusta sivuilleen, ainakin tietyllä tapaa…

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments