/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Apr 24th 2009

I Amsterdam

15:05

I Amsterdam

Maaliskuun lopussa piipahdimme Amsterdamiin. Mukava kaupunki, vaikka aivan helvetin kylmä ja märkä. Paitsi tietysti viimeisen iltapäivän. Mutta ei pidä valittaa, kyllä se työpaikalla/räntäsateessa notkumisen voitti. Niin ja sainhan minä uutta materiaalia seuraavaan blogimiittiin kaupungin vallanneilta skoteilta – aika veijareita nuo iloiset hameveikkoset.

Toki matkalla myös kamera räpsyi, m.m. ensimmäiset diakuvani kuvasin tällä matkalla. Jälkeenpäin olen huomannut että diafilmin valottaminen on juurikin niin hankalaa kuin minulle on kerrottu. Mutta sain minä silti kuvia kasaan kolmen gallerian verran.

2 Responses to “I Amsterdam”

Aika hyvinhän tuo diakuvausura näyttää alkaneen. Vaikka täytyy sanoa, että nuo mustavalkoiset kyllä osuu paremmin vielä. Voi johtua säästäkin, itse olen turvannut jopa ilmatieteen laitokseen, kun olen kameraa lataillut. Siis nyrkkisäännöllä sateelle mustavalkoista ja poudalle väriä.

Kun vielä saisi jotenkin skannatessa ne diojen värit edes suurin piirtein kohdalleen…

Olishan se huonomminkin voinut toki mennä. Jälkeenpäin olen saanut pari vinkkiä miten homman voisi hoitaa paremmin, ne pistetään kokeeseen kun seuraava rulla pistetään kameran läpi.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments