/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Apr 14th 2009

Selain ei ole internet, Google ei ole selain

09:45

Tänä internetaikana, on välillä vaikea muistaa että löytyy myös sellaisia internetin käyttäjiä joille internet ja selain ovat se yksi ja sama1. Yleensä äidin kanssa (tietokoneista ja internetistä) keskusteltuaan sen muistaa taas hetken, mutta vain hetken.

Äitini tosin on sitten joulun tullut internetin käytössä huomattavasti näppärämmäksi. Jouluna lahjoin äitiäni mokkulalla että pääsisi lukemaan sähköpostia kotoaan nyt eläkkeelle siirryttyään. Aluksi internetin käyttö tuntui kovin takkuiselta ja vaikealta, mutta nykyään omatoiminen ruokaohjeiden ja Tukholman puutarhamessujen ohjelman löytäminen sujuu kuin vettä vain.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments