/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jan 28th 2009

Haastamaton kuvahaaste

22:31

Pni ei haastanut minua, mutta tyrkkynä osallistun silti. Eli:

  1. Mene kuvakansiosi (tai missä ikinä säilytätkään kuviasi) neljänteen alakansioon.
  2. Valitse sieltä neljäs kuva.
  3. Postaa kuva blogiisi ja kerro samalla kuvan tarina.
  4. Haasta neljä ihmistä.

Minulla lojuu kuvia ympäri kovalevyä (sekä sisäistä että ulkoista sellaista) kuvia siellä sun täällä (ajalta jolloin kuvasin vain kännykän kameralla), niin vaikeinta tässä oli valita se neljäs kansio. Ratkaisin asian hylkäämällä nämä satunnaiset kansiot ja valitsin kuvan Lightroomin neljännestä kansiosta. (Tai no, tulkintakysymys [edukseni pankissa], ensimmäisen kansion neljännestä kansiosta oikeastaan, koska päätasolla ei ole neljää kansiota.)

Kuva on otettu Hakaniemen torilla 1.9.2007 klo 11:28:57 Canon 400D-kameralla. Aurinkoista näyttäisi olleen. Otin kuvan, koska kuvasin tuohon aikaan kaikkea. (Eipä sillä että se nykytilanteesta olellisesti poikkeaisi.) Kamera oli vielä uusi, vaikkakin ollut omistuksessani jo karvan yli 2kk, ja siihen piti saada tuntuma, bondata ikäänkuin.

Koska minua ei haastettu, enkä muutenkaan suosi kiertokirjeitä tai niiden sukulaisia, en minäkään haasta ketään, mutta luulen että Oopa ja Opilas voisivat omistaan löytää jotain näytettävää.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments