/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Nov 3rd 2008

Tapaus absidin kaari

13:03

Kesän viimeisen telttayön jälkeen kamoja kasatessani huomasin että toissa kesänä hankkimani teltan absidin kaaren yksi segmentti oli lähes koko pituudeltaan halki useasta kohtaa.

Teltta oli ollut hyvin maltillisessa käytössä (3 pystytystä joista yksi olohuoneessa), eikä sitä oltu kohdeltu kaltoin missään vaiheessa kuljetusten tai varastoinnin aikana. Otinkin yhteyttä1 teltan valmistajaan Haltiin ja jo toisen2 yhteydenoton jälkeen sain vastauksenkin. Vastauksessa minua pyydettiin lähettämään vioittunut kaari korjattavaksi, mukana myös ohjeet miten itse sästyisin lähetyskustannuksilta.

Kun sitten viimein sain laitettua kaaren postiin noin viikko sitten, ehdin tuskin kissaa sanoa kun korjattu, uudenveroinen kaari odotti kotona eteisen matolla. Erittäin vaikuttava suoritus kun ottaa huomioon viiveen sähköpostiin reagoinnissa.

Propsit Haltille nopeasta toiminnasta ja siitä että kaari ihan oikeasti korjattiin eikä vain korvattu uudella.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments