/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Oct 27th 2008

Kodistani studion teen

13:40

Perjantaina sain mahdollisuuden kuvata mallin kanssa. Mukavaa vaihtelua kissaan ja raitiovaunuihin. Ei siitä vain pääse mihinkään että ihminen on kuvauskohteista se mielenkiintoisin.

Studio- ja yleensä salamakuvauksessa olen kuitenkin täysin vihreä. Oikeassa studiossa en ole kuvannut kuin kerran ja senkin penkin alle. Tällä kertaa käytettävissäni ei ollut “oikeata studiota” vaan tein kuten MacGyver ja rakensin studionkaltaiset olosuhteet olohuoneeseen. Eli käytännössä pimensin huoneen niin hyvin kuin mahdollista ja asettelin salamavaloni kuten oppaista ja kokeneemmiltani olen oppinut.

Eihän se vieläkään mennyt “niin kuin pitää”, mutta kuitenkin huomattavan paljon paremmin kuin sillä ainokaisella studiovierailulla. Valaisussani on vielä roimasti parannettavaa, sekä etenkin suunnittelussa ja mallin ohjauksessa samaten.

Olen minä lopputulokseen kuitenkin tyytyväinen. Sain projektiini sen kuvan minkä tarvitsin ja lisäksi opin kaikenlaista uutta jonka perusteella ensi kerralla on taas mahdollista parantaa.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments