/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Sep 13th 2008

MOPV#9: VR:n rantarata

10:31

Salon ja Turun välisellä rataosuudella putosi yöllä sepelivaunu kiskoilta ratatyömaalla. Radan korjaustöitä ei sen vuoksi ole saatu päätökseen ajoissa. Aamupäivällä toinenkin työkone putosi kiskoilta. (HS.fi)

Kännissäkö noita töitä tehdään, kun vaunut solkenaan kiskoilta putoilevat? Ja miksi niitä töitä piti tehdä juuri viime yönä, kun minä olen tänään matkalla Turkuun? Nyt minä, täysin viaton sivustakärsijä, joudun kulkemaan sen matkan bussilla. BUSSILLA!

Saatanan saatana.

***

Muut MOPV-sarjan kirjoitukset

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Meta

Pages

Search blog

Latest comments