/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 8th 2008

Laitetestaajan kenttäraportti

20:26

Sain työkaveriltani koekäyttöön Nokia N810-laitteen. Olen nyt käyttänyt sitä noin neljä tuntia. Rehellisyyden nimissä on pakko sanoa etten ole täysin vakuuttunut, vaikkakin jollain tasolla erittäin kiehtoutunut.

Laitteessa on paljon potentiaalia. Koska kyseessä on lähinnä kompakti tietokone, käyttötarkoituksille on rajana lähinnä mielikuvitus, varsinkin kun laitteelle löytyy laaja valikoima sovelluksia, jotka tuntuvat pienellä otannalla melko laadukkailtakin. (Esim. tämä merkintä on kirjoitettu MaemoWordPy-ohjelmalla.)

Laitteessa on kohtalaisen kokoinen qwerty-näppäimistö ja kosketusnäyttö. Internet-yhteys hoituu joko Wlan-yhteydellä tai kännykän avulla. Ilahduttavaa oli huomata että täma laite, toisin kuin saman valmistajan kännykät, osaa hoitaa yhteyden hallinnan keskitetysti käyttöjärjestelmätasolla.

Jatkan testaamista ja raportoin tunnelmia matkan varrelta, mutta nyt siirrän keskittymiseni edessäni seisovaan, hikoilevan kylmään oluttuoppiin.

One Response to “Laitetestaajan kenttäraportti”

Yllä olevan jutun kirjoittaminen näytti tältä: http://www.lokala.org/?p=2097

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments