/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jun 30th 2008

Kaksi viikkoa yrttejä

10:05

Kuvasin keittiössämme kasvavaa yrttiviljelmää1 päivittäin kahden viikon ajan. Ensimmäinen time-lapse yritelmäni. Lopputulos ei nyt ollut aivan niin loistokas kuin aluksi visioin, mutta onhan se siltikin ihan hauska.

Herbs timelapse

Jos tästä nyt jotain opin, niin ainakin sen että olisi hyödyksi käyttää jalustaa. Nyt otin valokuvat käsivaralta sinne päin, eilistä kuvaa referenssinä käyttäen. Lisäksi muutin projektin loppua kohden kuvauskulmaa niin että ikkunan takana oleva katukin näkyy, mikä ei ehkä sinänsä ole huono idea mutta sittenkin ehkä luo vain turhaa kohinaa. Myös kuvia olisi saanut olla enemmän, ehkä kaksi tai jopa kolmekin kuvaa päivää kohden. Nyt animaatiosta tuli kovin lyhyt. Toisaalta projektin kestoa olisi voinut pidentää, niin olisi saanut nähdä myös seurauksen siitä kun kastelu muuttuu epäsäännölliseksi.

3 Responses to “Kaksi viikkoa yrttejä”

Onpas makee jutska. Bravo

Hieno homma. Miten sait noi kuvat pyörimään sivullasi?

Kokosin kuvista GIF-animaation.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments