/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jun 26th 2008

Rappukäytävässä kaikuu räkänauru kun aika oveen kolkuttaa

10:53

Se on pian – tarkalleen ottaen viikon päästä – jälleen se aika vuodesta kun voi hihkua sitä että on jälleen kerran väistellyt viikatetta täydet 12 kuukautta. Tällä kertaa saanee hihkua tavallista enemmän koska on luvassa ns. pyöreä lukumäärä y.m. 12 kuukauden sarjoja ja laskuri sen myötä aloittaa uuden kymmenluvun.

Siksi ajattelinkin viettää tapahtumaa suurieleisesti varustautumalla epämääräisellä määrällä herkkuja erilaisissa olomuodoissa ja nauttimalla niitä Alppipuistossa1 jossa vietetystä ajasta on ennestään vain hyviä kokemuksia.

Jos ajatus kesäpäivästä puistossa kera herkkujen kutittelee aistejasi, varustaudu kuten minä ja liity joukkoon ensi viikon lauantaina2.

6 Responses to “Rappukäytävässä kaikuu räkänauru kun aika oveen kolkuttaa”

Onneksi olkoon jo etukäteen. Voisinpa melkein yrittää saapua paikalle.

Hieno otsikko! Ja pyrin tulemaan paikalle. Ai niin ja onnea etukäteen.

Onnitteluni ovat lämpimät, mutta halauksiltani säästyt tällä kertaa. Menee ajankohta niin kovasti ristiin vanhan rouvan maallaolon kanssa. Harmitus on suuri, mutta hengessä olen mukana Alppipuistossa tai Plan B:ssä.

Onnellisia ja mielenkiintoisia vuosia on edessäsi, siitä olen varma.

Jeesh, puistokemuilua! Koetan tepastella paikalle.

Mukavaa jos pääsette paikalle. Ja kiitokset etukäteisonnitteluista.

[…] klo 15 ja siitä eteenpäin Alppipuistossa puistobileet, pippalot, hulabaloot, extravaganza, tai ainakin minä, hyvä mieli (vaikka juuri nyt onkin […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments