/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jun 9th 2008

Lenni-Kalle Kravitz

15:05

Eilen rockasi Lenny.

Phonespotted Lenny Kravitz

Oli oikein mukavaa, varsinkin kun itse ei joutunut kaivamaan kuvetta. Veronmaksajien kustantamaan aitioon kuului hyvin ja näköala lavalle oli esteetön. Jokseenkin kaukana se kyllä oli, mutta oopperakiikareilla1 etäisyydetkin pienenevät ja tarjolla olleet pikkusuolaiset sekä viileä juoma täydensivät palapelin ehjäksi kokonaisuudeksi2.

Tämä päivä olisi kyllä voinut olla tuottavampi mikäli en olisi koonnut palapeliä niin suurella innolla kuin tein, vaikkakin lopetin jo siinä vaiheessa kun loppuporukka säntäsi jatkoille yön rientoihin – kertomusten perusteella fiksu veto kyllä.

Työpäivää on kuitenkin keventänyt YLE Areenaan ilmestynyt perjantain ja lauantain välisenä yönä Radio Suomen taajuudella soinut proge. Korvakarkkia!

2 Responses to “Lenni-Kalle Kravitz”

Ehjä kokonaisuus ei mielestäni ole puolikaari.

Sitähän minäkin, mutta jotenkin se vain maistui sellaiselta kirjoitushetkellä. Vähän.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments