/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

May 19th 2008

Palvelualttiudesta

16:34

Yritykset saavat välillä osakseen ikävää julkisuutta huonosta kommunikaatiostaan, sinänsä ymmärrettävää kun tällä digitaalisen kommunikaation aikakaudella meidät on pilattu salamannopeilla kommunikaatiomahdollisuuksilla missä vain ja milloin vain. Kieltämättä itseänikin on kismittänyt ne kerrat kun olen ottanut tahoihin yhteyttä ja olen joutunut odottamaan vastausta pitkään tai kenties jäänyt kokonaan ilman.

Onneksi sentään kotimainen kommunikaation edelläkävijämme osoittaa todellista proaktiivisuutta tässä(kin) asiassa.

Nimittäin olen nyt kahdesti viikon sisällä saanut sähköpostia Nokia Care Europe:lta. Pahoittelivat kovasti etteivät ole vielä saaneet ongelmaani ratkottua. Enkä ole koskaan edes ottanut heihin yhteyttä!

Tällaista aloitteellisuutta tarvittaisiin tässä maailmassa lisää.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments