/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Apr 8th 2008

Ta en sup och allt går väl

10:49

Normaalistihan me Svenska Talande Bättre Folketin edustajat emme juurikaan asioi verotoimistossa koska – tunnetusti iloisia veijareita kun olemme – emme kertakaikkiaan luonnostaan kykene pysymään hengissä moisissa harmaissa kuivissa ympäristöissä. Mutta verokarhu – se ovela veijari – on sittenkin keksinyt laittaa oveen houkuttimen joka tepsii myös meihin – jotka iloisuutemme lisäksi olemme tunnettuja myös janoisuudestamme…

Työnnä Dryck

Sääli, että se oli sittenkin silkkaa huijausta.

Sääli sekin ettei jonotusjärjestelmä osannut arvioida kuinka kauan minun pitäisi odottaa että ne kuusikymmentä minua ennen jonossa olevat ovat ehtineet asiansa hoitaa. Positiivisena asiana kuitenkin ilmainen Wlan. Ja kerrosta alempana olevat useat lounasvaihtoehdot.

4 Responses to “Ta en sup och allt går väl”

Gutår!

Jorå.

Mä kuvittelin, että te ette käy verotoimistossa siksi, että teidän omaisuudenhallintaihmiset hoitaa tämmöset trivialiteetit ja/tai veroja ei onnistuneen verosuunnittelun ansiosta tarvitse maksaa. “Jåå nå, se Sjundeon kartanohan on yleishyödyllisen stiftelsenin ylläpitämä jacuzzi-museet”.

Se on tietysti totta, mutta siitä ei pidä huudella. Sidu.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments