/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jan 30th 2008

Ei virallissi, mut torellissi

13:40

bq.. Pikkasen kiirust ollu joka virmas lomie jälke. Tosakin näin SPR:n veripalvelun hoitaja, mikä sanos, et hänel on niin kiirus et on ollu ihan plasmat sekasi.

Ämmäporukka oli tilannu Matti Nykäsen rippama polttareihi. Ei ollu mikkän muuttunu sit Kalkkary kisoje. Etunoja oli kohtalaine mut pitut olis saanu olla enämpiki.

Turu lintutiätelline yhristys on voittanu ponkamise suamenmestaruuren. Tulos oli sataykstoist lintu. Tamperen yhristyksen rotesti hylätti. Tuamaristo huamautti, et vaik oli nähty kakssata pulu Tammelan toril, ni ei se riitä ko tarkotus on nährä eri lajei.

Simmost lintuflunssa on kuulemma ny ollu Turuski. Börssis mää kuulin ko yks kaupparatsu sanos, et hän o joltain tipult saanu kauhia tauri.

Ulkomailt. Tamperelaise isoäiri o ruvenne syämän e-pillerei, ettei tulis lapsellapsi lissä.

Vormulauutissi. Kimi Räikköne tiana kahreksankymment miljoona vuares. Veroi hän ei maksa ollenka. Ei tiättykän, ko kerran kysymykses on kilometrikorvaukset.

Matisse-näyttely ollan ens suveks Turku hommamas. Täsä yhteyres on saatu selvil, et Matissel oli aikanas Turus veli ja sen nimi oli Teposse.

Turu yliopistol ov vessakirjoituksist tehty väitös. Sen mukkan naiste vessois on enempi ja paremppi kirjotuksi kum miäste vessois. Ei mikkän ihme. Niil om molemma käre vappana.

Ananassäilykkeist on tina löyretty. Tämä oli tiaros jo ennestäns. Jos vaan vaik kahreksankin votka ananasmehul jua, ni on tavallise tinas.

Nämät huumeirenkäyttö alka olla mahroton riasa Turun seurul. Suanensisäsesti käytetän paitti heroiini ja tommottost ni myäs alkkohooli. Mää ainakin kuulin kun yks äijä sanos Pörssin paaris kun tilas viskin, et pane tämä mun piikkiini.

Näin Turuss!

Jos jäit kaipama vähä lissä, ni niit voit vahrata Rario Saran nettisivuilt.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments