/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Oct 5th 2007

Notta hoh hoijaa

12:27

Lauri Tähkä ja Elonkerjuu Tavastialla 5.10.2007

Suomenkielinen Wikipedia kertoo että Lauri on ollut jo pitkään suosituimpia miesten etunimiä. Olen elänyt siinä uskossa että nimen suosio kertoo lähinnä siitä miten herkästi lapsille kyseinen nimi annetaan. Ilmeisesti suosio voi olla konkreettistakin, sillä eilen ainakin Lauri & Kumpp. onnistuivat keräämään tavastianmitalla nuoria tyttöjä paikalle. Tai ehkä he odottivat sitä Tähkää, luomuhan on in?

Se yksi ainakin oli kovin innokas. Jaksoi jumpata polvia notkutellen koko puolitoistatuntisen laulutuokion. Kädetkin heiluivat kuin heinäseipäät. Taisi olla niitä kirkasotsaisia runotyttöjä. Onneksi heilläkin on oma yleisönsä.

Itseni jättivät melko kylmäksi. Siis orkesteri. Kyllähän ne muutamat biisit rokkaavat aika kivasti, mutta lähes poikkeuksetta sen yhden suosituimmista miesten nimistä omaava pilasi kaiken avaamalla suunsa. Tästä voisi ehkä päätellä etten ole ihan kohdeyleisöä.

Tulinkin eilen siihen tulokseen että syy miksi levynsä minua ovat puhutelleet johtuukin siitä viulusta. Siinä on hetkittäin jotain samaa kuin kelttivaikutteita omaavassa rockmusiikissa. Kyykkyviulistiksi paljastui senkin soittaja, ainakin hetkittäin.

No joo. Mahtuuhan maailmaan musiikkia. Myös sellaista josta minä en pidä tai juuri välitä.

Pitäkää Tähkänne.

3 Responses to “Notta hoh hoijaa”

Mua on aina ihmetyttänyt se, että joku laulaa työkseen, mutta ei osaa laulaa. Ei mene mun kaaliin – hä!

Olisit linkannut suoraan Haakanaan… Jos nimittäin relatiivilausella runotyttöjen yleisöä tavoittelit.

No eihän Haakana omalla sivustollaan fetisseistään puhu. Edes relatiivilauseissa.

Tosin huomasin vasta nyt että tuo linkkihän ei toiminut kuten piti. Nyt toimii.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments