/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Sep 18th 2007

Tervehtymisen merkkejä

12:21

Tänään aamulla kuume pysyi jo alle 38° Celsius-asteikolla mitattuna. Tästä rohkaistuna avasin tietokoneen ja suuntasin boldattujen linkkien paratiisiin, eli muutaman päivän laiminlyödylle blogilistalleni. Siitä sitten yksi kerrallaan läpi, ja siinä se sitten oli. Ensimmäinen, täysin rinnoin sydämestä saakka purkautuva, spontaani, raikuava, Siperian suuret arotkin täyttävä nauru.

Ai mikäkö se se sitten oli? No:

uudistuksen keskeinen osa eli italialainen kiskoa pitkin vilistävä kattokamera ei suostunut liikahtamaan

(via

*

Flunssapotilaana ollessa ilmaisu päivän väri saa täysin uuden merkityksen. Siinä on yleensä jotain kirkasta ja kellertävän vihreää. Välillä mukana on vähän rusehtavaakin. Aamupalan jälkeen, kuten tänään, ilmaisu saattaa sisältää myös aavistuksen mustikan sinistä.

Seuraavaksi voitaisiinkin sitten käsitellä päivän viskositeetti, joka luojan kiitos on pienenemään päin, mutta jätän sen nyt pois kun tämä on kuitenkin perheohjelma. Ehkä sitten joskus mikäli Valokuvatorstain viikon teema sattuu osumaan…

2 Responses to “Tervehtymisen merkkejä”

Ja tarpeeksi kauan sitten sängyn lähellä, vaikkei enää koko aikaa punkassa toipuisikaan.

Oppivat kaverit työmaalla huomaamaan mitkä kaikki jutut on tekemättä, kun Nikke sairastaa.

Pikaista paranemista kovasti kuitenkin toivottelen.

Makuuasento on edelleen pop. Tai vähintäänkin löhöasento löhötuolissa HBO:n laatuviihteen parissa. Ja ennen kuin salapoliisit ilkkuvat onnesta soikeana, kyseessä ei olekaan West Wing vaan Band of Brothers. Ha! Siitäs saitte.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments