/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Sep 1st 2007

Ilotulituksen SM 2007

15:42

Ilotulite Helsingin öisellä taivaalla

Kävimme eilen Morsiamen kanssa katsomassa Ilotulituksen SM-kilpailua. Tarkoituksena oli nauttia komeasta esityksestä ja tietysti myös samalla hieman harjoitella kuvaamista.

Löysimmekin hienon paikan Linnanmäen kallioilta, paikan josta aukeni koko Helsingin keskusta upeana panoraamana. Tai siis. Löysimme sen jälkeen kun olimme ensin seisseet tuijottamassa raketteja puun oksiston lävitse.

Kuvia otin monia, mutta hyvin harva niistä on esityskelpoinen. Pannaan ensiyrittämän piikkiin. Ja kehnon jalustan. Laitoin minä ne muutamat onnistuneet, tai ainakin vähiten epäonnistuneet, näytillekin – säästäväthän vanhemmatkin lastensa ensituherruksia.

Ensi vuonna sitten uudestaan, ainakin yhtä kokemusta kokeneempana, paremmalla menestyksellä.

*

Tänään huvitti kun kaveri kertoi kuulleensa eilen Radio Rockin mainostavan ilotulituksen tulevan “radiosta suorana lähetyksenä”.

6 Responses to “Ilotulituksen SM 2007”

Oiva näköalapaikka olisi varmaan ollut stadionin torni, mutta seisoin hetken oopperan vieressä nurtsilla. On ne komeita. Mutta oli kyllä kylmäkin.

Neljännen esityksen jälkeen oli kieltämättä sormet melkoisessa kohmeessa. Mutta hienoja olivat kyllä.

Eikä näköalapaikassakaan loppujen lopuksi ollut niin suurta vikaa. Omien taitojen puute ja kehno jalusta olivat ne suurimmat purnauksen aiheet tällä kertaa kuitenkin.

Hyvin luettava tämäkin layout! Hieno kuva ilotulituksesta joka ei ole niitä helpoimpia kohteita kuvata.

Eipä ole ei, kuten sain eilen perskohtaisesti tuta.

Meikäläisen jalusta oli puolestaan edelleen duunissa, joten mulla on 200 ilman jalustaa otettua ilotulituskuvaa. Jahka käyn ne läpi niin laitan jotain näytille. Paskojahan ne on mutta silloin tällöin täytyy oikein ihmetellä Nikonin VR:n toimintaa. Kaikki ei o tärähtäneitä!

Mä oon kyl.

Mä vähän luulen että hyvin olisi voinut ottaa ilman jalustaakin. Ainakin noita suurempia raketteja, ne valaisivat melkoisesti. Siinä jää vain liikkeestä paitsi.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments