/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 22nd 2007

Thor kävi kruisailemassa

11:09

Koski kadulla

Meteli on kuin sotaelokuvassa, valoshow kuin Euroviisuissa ja vettä tulee kuin, no, tiedätte kyllä. Harmi, ettei työpaikkani ole Koskikadulla. Olisi ollut sopivaa.

9 Responses to “Thor kävi kruisailemassa”

Ehdin näköjään juuri alta pois. Sade piti sopivasti hiukan taukoa kun hilppasin himasta junaan aamulla. Täällä hiukan pohjoisemmassa loistaa aurinko ja on aika lämmin.

Niin taisit ehtiä. Täällä taivas löi tulta oikein kunnolla, ei ihan yhtä runsaasti kuin se yöllinen ukonilma jokin aikaa sitten, mutta kuitenkin. Ja jälleen kerran tässä Vallila-Alppila-Pasila kolmion yläpuolella.

Upea kuva!

Höh, tuo Thorin taidonnäyte piti ilmestyä tänään iltapäivästä myös Lahdessa mutta ilmeisesti muiden kiireiden takia jätti koko näytöksen väliin. Salamoita ja ukkosta olisi ollut mukava seurailla, töissäkin olisi varmasti ollut jännempää. Ehkä sitten ensi kerllalla.

**b**: Kiitos. Se kelpaisi varmasti jopa “Reutersille”:http://en.wikipedia.org/wiki/Adnan_Hajj_photographs_controversy.

Vähän jouduin nimittäin tarttumaan siveltimeen kun kuva ei mielestäni esittänyt riittävän hyvin tilannetta niin kuin minä sen näin.

**Kuraattori**: Nojoo. Olihan siinä jännäämistä kun laskettiin sekunteja siihen että valot ja koneet sammuu. Eivät perhanat sammuneet siltikään.

Yllättävän vähän oli nähtävää, vaikka aivan vieressä oli kuulemma “[??ratapiha salamoita täynnä??]”[1], ja joku “torni”:http://fi.wikipedia.org/wiki/Pasilan_linkkitorni mikä lukemani mukaan veti salamia puoleensa kuin krapulapizza.

fn1. Lausui puoli yhdeksän uutisissa herra X.

Höh mun gravatar ei toimi vieläkään, piti sun blogin myötä innostua mutta nothing. OT, tiedän. :)

**Kuraattori**: Saattaa se toimiakin. Mulla on käytössä “plugin joka cachettaa Gravatarit”:http://zenpax.com/gravatars2/ Gravatar-palvelun kuorman vähentämiseksi.

Kuvasi päivittyy näkyväksi jonkun ajan päästä.

Oiva foto

Tattista.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments