Kinesisk bröllopsmeny

Ägaren till en kinesrestaurang har precis gift sig. Och bruden är oskuld - sanningen är den att han inte är så väldigt erfaren han heller. På bröllopsnatten kryper hon ner naken mellan lakanen medans hennes make klär av sig. Så kommer även han till sängen och lägger sig jämte sin nyblivna fru.

"My dalling" säger han, "I know dis yo filst time and you velly, velly flighten. I plomise you, I give yo anyting you want, I do anyting, just anyting you want, you say. Whatchou want?" frågar han och försöker låta erfaren, vilket han hoppas skall imponera på hans jungfruliga brud.

En eftertänksam tystnad följer och han väntar tålmodigt - och med spänning på hennes önskemål. Hon svarar slutligen lite blygt och osäkert: "I would like...nummbel 69"

Mer eftertänksam tystnad, denna gången från hans sida: "Do you want...biff with bloccoli?"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.