/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 14th 2007

Väliaikatiedote konepellin alta

09:57

Päivitin tänään blogimoottorini WordPressin uusimpaan versioonsa 2.2.2. Toivottavasti jossain aiemmassa versiossa rikkoontuneet trackback-linkit nyt korjaantuivat.

Tämän myötä Lyhykäiset palaavat takaisin RSS-virtaan muiden kirjoituksien sekaan, ainakin siihen asti että jaksan jälleen karsia ne siitä pois käyttämällä kilokaupalla purkkaa ja metritolkulla roudarinteippiä. Ehkä en enää sitä edes tee, ennen kuin viitsin tehdä sen jotenkin fiksummin kuin suoraan koodin sekaan syöksymällä.

Päällimmäisenä syynä karsimiseen on ollut Blogilistan jatkuvan päivittymisen estäminen (fiksu kaveri tietysti lisäisi kaikki muut kirjoitukset yhteen kategoriaan ja asettaisi Blogilistan seuraamaan sen RSS-virtaa, mutta minä nyt olen minä). Ehkä tämän kanssa nyt sitten voi elää. Katsotaan.

4 Responses to “Väliaikatiedote konepellin alta”

[…] minulla soivat, kun ei se toivomani trackback-korjaus tullutkaan mukana WordPressin […]

Eikö niitä lyhykäisiä voisi poistaa syötteistä jonkun pluginin avulla? Category Visibility taitaisi tuon homman ainakin, tai ainakin niin olin lukevinani.

Kiitos vinkistä.

Tuo ei kuitenkaan tehnyt sitä mitä kaipasin, mutta sainpahan ainakin haettua toisen mikä (ainakin kuvauksen perusteella) “tekee kuten haluan”:http://zeo.unic.net.my/notes/exclude-category-in-wordpress/.

Implementoin kun kerkiän.

Ja implementoitu on… ==*rummunpärinää*== …ja se toimii. Hämmästyttävää miten helpolla pääsee kun tekee hommat oikein, eikä niin kuin osaa.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments