Väliaikatiedote konepellin alta

Päivitin tänään blogimoottorini WordPressin uusimpaan versioonsa 2.2.2. Toivottavasti jossain aiemmassa versiossa rikkoontuneet trackback-linkit nyt korjaantuivat.

Tämän myötä Lyhykäiset palaavat takaisin RSS-virtaan muiden kirjoituksien sekaan, ainakin siihen asti että jaksan jälleen karsia ne siitä pois käyttämällä kilokaupalla purkkaa ja metritolkulla roudarinteippiä. Ehkä en enää sitä edes tee, ennen kuin viitsin tehdä sen jotenkin fiksummin kuin suoraan koodin sekaan syöksymällä.

Päällimmäisenä syynä karsimiseen on ollut Blogilistan jatkuvan päivittymisen estäminen (fiksu kaveri tietysti lisäisi kaikki muut kirjoitukset yhteen kategoriaan ja asettaisi Blogilistan seuraamaan sen RSS-virtaa, mutta minä nyt olen minä). Ehkä tämän kanssa nyt sitten voi elää. Katsotaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Pingback: /dev/nikc/blog: Rikkinäinen, muttei kuitenkaan

  2. Ja implementoitu on... *rummunpärinää* ...ja se toimii. Hämmästyttävää miten helpolla pääsee kun tekee hommat oikein, eikä niin kuin osaa.