/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 8th 2007

Puistoperjantai

16:18

Ensi perjantaina kello viidestä eteenpäin Helsingin Alppilan Alppipuistoon kokoontuu elämästä syrjääntyneitä verkkoon onanoivia sosiaalisia hylkiöitä, jotka myös bloggaajiksi (Webbus skriivus skriivus)1 itseänsä kutsuvat, verkostoitumaan kaltaistensa kanssa.

Suurella todennäköisyydellä minäkin olen siellä.

1 Lajityypilliseen käyttäytymiseen kuuluu epäluuloinen ympärilleen pälyilevä katse ja ihmisryhmien välttely, pois lukien oman lajin yksilöistä koostuvat. Saattaa säikkyä kovia ääniä. Tyypillistä asua ei ole, joskin mobiili digitaalielektroniikka on yleinen lisävaruste.

Muita tunnettuja alalajeja ovat mm. blogaajat (Webbus skriivus singlegee), blogistit (Webbus skriivus ismus) ja polkkaajat (Webbus skriivus airasamulin).

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments