/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 5th 2007

Develop, stop, fix and rinse.

22:36

Kävin tänään pitkästä aikaa pimiössä leikkimässä. Pitkästä aikaa tarkoittaa tällä kertaa todella pitkästä aikaa, sillä viimeksi olen kehittänyt valokuvia isosiskoni laitteistolla vanhempieni saunakamariin kootussa pimiössä. Arviolta tästä on aikaa noin viisitoista vuotta, ainakin.

Vaikkakin moni asia tuli tänään näin jälkikäteen tarkasteltuna tehtyä vähän hutiloiden, hosumalla tai puolivillaisesti johtuen alkuinnostuksesta ja koska ei ihan osaa oli se pirun kivaa puuhaa kyllä siitä huolimatta. Ja saihan sitä jotain kelvollistakin aikaiseksi. Hyvin käytetyt viisi tuntia.

Vedoksia

Talveksi on siis tiedossa puuhastelua, niille kuukausille jolloin on liian kylmä että ulkona voisi tehdä mitään järkevää, tai yleensäkään mitään muuta kuin ne pakolliset liikkumiset paikasta A paikkaan B. Valoakin on siihen vuodenaikaan niin vähän ettei ulkoa pimiöön siirtyessä huomaa eroa.

Mutta onneksi on vielä kesää jäljellä, vaikkakin siitä laittoman suuri osa tuhraantuu toimiston seiniä tuijotellessa. Hyvää aikaa kuvata lisää materiaalia millä touhuta.

2 Responses to “Develop, stop, fix and rinse.”

On muuten perhanan jalo harrastus. Ite oon kovasti tykästynyt.

Jaloudesta en tiedä, mutta hauska ja mielenkiintoinen kyllä. Mutta on kai hopea jalometalli, joten siinä mielessä…

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments