/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 4th 2007

Vajan takana tapahtuu

22:33

Kevään ja kesän aikana keskivartalolle kerätyn vararavintovaraston kannustamana päätimme Proikkarin kanssa yhteistuumin [tai nyökkäilin minä ainakin nöyrästi mukana ja hymistelin hieman] siirtyä vähemmän rasvapitoisempaan ravintoon. Tarkoittaa suomeksi että vähän enemmän niitä vihreitä ja sen kavereita, eikä pekonia yhtä usein kuin ennen.

Siinä minä olin eräänä aamuna, lähdössä töihin, lounaaksi mukana yksi porkkana ja luumun kivi, täysin tietämättömänä selkäni takana punotuista katalista jounista.

Ilmeisesti kuitenkin syyllisyys kalvoi, sillä päivän aikana suoritettu katala teko tunnustettiin, vaikkakin vaivihkaa kun illallista valmistettiin pekonin rasvassa paistamalla.

En ole vielä päättänyt millaisiin toimenpiteisiin pitää ryhtyä. Jonkinlainen keskiaikainen rangaistus tullee ajankohtaiseksi, ettei moinen epärehellisyys muodostu tavaksi.

Sitä odotellessa juomme skumppaa vuosi sitten yleisötilaisuudessa tapahtuneen ensikohtaamisen juhlistamiseksi.

3 Responses to “Vajan takana tapahtuu”

Kovasti suuret ja lämpimät Onnittelut.
Maistukoon skumppa oikein hyvin teille onnellisille.

Niin se aika kuluu kun on kivaa. Vuosipäivähän olisi älyttömän hyvä tekosyy pitää taas jotkut isommat kinkerit jossain. “Vanhoille tuttavuuksille, uusille ystäville ja vielä tapaamattomille tallaajille”?

**Helena**: Kiitos, maistui oikein hyvin.

**Kriisi**: Oikein hieno idea, kannatetaan.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments