Vajan takana tapahtuu

Kevään ja kesän aikana keskivartalolle kerätyn vararavintovaraston kannustamana päätimme Proikkarin kanssa yhteistuumin [tai nyökkäilin minä ainakin nöyrästi mukana ja hymistelin hieman] siirtyä vähemmän rasvapitoisempaan ravintoon. Tarkoittaa suomeksi että vähän enemmän niitä vihreitä ja sen kavereita, eikä pekonia yhtä usein kuin ennen.

Siinä minä olin eräänä aamuna, lähdössä töihin, lounaaksi mukana yksi porkkana ja luumun kivi, täysin tietämättömänä selkäni takana punotuista katalista jounista.

Ilmeisesti kuitenkin syyllisyys kalvoi, sillä päivän aikana suoritettu katala teko tunnustettiin, vaikkakin vaivihkaa kun illallista valmistettiin pekonin rasvassa paistamalla.

En ole vielä päättänyt millaisiin toimenpiteisiin pitää ryhtyä. Jonkinlainen keskiaikainen rangaistus tullee ajankohtaiseksi, ettei moinen epärehellisyys muodostu tavaksi.

Sitä odotellessa juomme skumppaa vuosi sitten yleisötilaisuudessa tapahtuneen ensikohtaamisen juhlistamiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Niin se aika kuluu kun on kivaa. Vuosipäivähän olisi älyttömän hyvä tekosyy pitää taas jotkut isommat kinkerit jossain. "Vanhoille tuttavuuksille, uusille ystäville ja vielä tapaamattomille tallaajille"?