/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 2nd 2007

Fiksusti monikielinen posti

13:25

Joskus pieni typo voi osoittaa että jotkin asiat osataan hoitaa fiksustikin.

Nimittäin, www.post.fi ohjaa Suomen Postin englanninkieliselle sivustolle. Tämän huomattuani piti tietysti kokeilla vielä www.posten.fi osoitetta – ja kyllä, tällä päätyy ruotsinkieliselle sivustolle.

Mutta ah ja voih. Ei jotain niin hyvää ettei vähän huonoakin. Ilman www-etuliitettä kaikki ym. osoitteet vievät suomenkieliselle sivustolle, tosin kai sekin on jo pidettävä positiivisena asiana että etuliitteettömät osoitteet ylipäätään toimivat.

Itella ei ikävä kyllä ole sana jonka voi eri kielille kääntää, joten kaikki päätyvät suomenkieliselle sivustolle. Samaan paikkaan vie myös osoite posti.com

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments