/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jun 28th 2007

Kiristääkö vanne päätäsi?

14:19

ESPANJALAINEN hotelliketju etsii psykologien ja fysiologien avulla 30 stressaantunutta ihmistä. Heille annetaan tilaisuus purkaa raivoaan Madridin keskustassa sijaitsevassa hotellissa, jonka sisustus tullaan uusimaan. Jokaiselle stressaantuneelle annetaan suojakypärä ja leka, jolla saa hakata kaiken eteensä osuvan pirstaksi hotellin 146 huoneen kylpyhuoneet mukaan lukien. Fysiologin tehtävänä on varmistaa, että tulokkaat todella jaksavat heiluttaa lekaansa rivakasti. Kaiken pirstaksi hakkaaminen edistää aivojen endorfiinien tuotantoa ja helpottaa stressiä.

IL (Iltalehti): Hullu maailma

2 Responses to “Kiristääkö vanne päätäsi?”

Voi huimaa, tuonne kun pääsisi. Mulla on ~30 vuoden rikkomiset jääneet vähän vähälle. Tai no, liian vähälle.

Moinen olisi kyllä äärimmäisen terapeuttista. Uskon vakaasti että talo kuin talo kyllä tasaantuisi maan tasalle samalla konseptilla myös Suomessa.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments