/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jun 25th 2007

Leipää ja sirkushuveja

12:03

Grilli

Juhannus meni rauhallisesti. Kenties rauhallisemmin kuin koskaan, ellei niitä aivan varhaisimpia elon vuosia lasketa, ja eihän niitä. Hyvyydestä ei kuitenkaan tingitty yhtään.

Ruokaa kului paljon, mutta se kuului suunnitelmiin. Juomaakin meni jonkin verran, mutta se oli suurimmaksi osaksi mehua.

Äänijänteitäkin venyteltiin, pitkästä aikaa oikein porukalla ja nuotion ääressä. Ja vedin minä jonkun1 soolonkin kun lasissa oli tilkka rommia.

Aikaa kului juuri sopivasti. Sen verran että kaupunki nukahti ja itse ehti ajatella olevansa jo lomalla, muttei niin paljon että siihen ajatukseen olisi ehtinyt kunnolla tottua.

Olisin minä tänä aamuna silti mieluummin ollut jossain muualla kuin töissä.

2 Responses to “Leipää ja sirkushuveja”

Kuulin tuossa juuri, ja netissäkin näyttää olevan tietoa siitä, että kertakäyttögrillit ovat pannassa.

Niinhän ne ovat. Ja olivat jo silloin kun viimeksi sellaista käytin.

Syynä kieltoon ovat vappuna roskikseen päätyneet kuumat grillit, josta sitten luonnollisesti syntyi useita tulipaloja. Tai vapun jälkeen kiellosta ensimmäisen kerran kuulin, tässä nimenomaisessa yhteydessä. Luultavasti myös metsäpalovaroituksella on osansa.

Koen kuitenkin olevani oikeutettu grilliruokiini, niin kauan kun käytän kapistusta niin kuin kuka tahansa vähänkin järkeä omaava tekee. Enkä tarvitse siihen edes erillistä käyttöohjetta.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments