/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

May 30th 2007

Kaikki joukolla puistoon istumaan

20:34

Nyt kun kesä vihdoin ja viimein päätti saapua koleaan koto-Suomeemme, on aika osoittaa kiitollisuutemme viettämällä aikaa ulkona. Tai ainakin se kuulostaa hyvältä verukkeelta järjestää blogimiitti. Inspiraationa toimii mahdollisuus sulkea ympyrä jonka matka alkoi Alppipuistossa viime elokuussa kun menetin blogimiittipoikuuteni.

Varaa siis kalenteristasi kesäkuun 9. päivä kuluvaa vuotta ja suuntaa silloin askeleesi Alppipuistoon.

Ajattelin että, jos sää on hyvä eli ulkoilukelpoinen, voisi aloittaa jo kolmelta päivällä. Näin ehtii nauttia enemmän kuin illan viimeisistä auringonsäteistä. Itse ajattelin myös pakata mukaan kertakäyttögrillin sekä siihen sopivaa apetta – aitoon piknik-henkeen.

Mikäli keli on kurja, myöhempi ajankohta – esim. klo 18:00, mielipiteitä? – lienee fiksumpi ja kohdekin silloin puiston sijaan jokin tarkoitukseen sopiva ravitsemusliike. Esimerkiksi lähes Alppipuiston kyljessä oleva Weeruska joka palveli onnistuneesti samaa tarkoitusta talvisempaan vuodenaikaan.

Eikä sitten muuta kuin: Nähdään siellä!

Lisäys 31.5.: Sama kutsu löytyy nyt myös Blogitapaamiset-blogista

One Response to “Kaikki joukolla puistoon istumaan”

Siellä sitten! Maht!

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments