/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

May 15th 2007

Kevyen liikenteen reittiopas

13:39

YTV: Kevyen liikenteen reittiopas — Mahtava juttu, ainakin tällaisille suunnistusrajoitteisille kuin minä. Vielä kun tästä olisi toimiva mobiiliversio, tai miksei peräti yhdistämismahdollisuus GPS-paikannukseen, niin hitteys olisi taattu. Jobs-klaanilaisille ilmoitetaan kylmästi ei ilmoiteta että Macin Safari-selaimella palvelu ei toimi.

5 Responses to “Kevyen liikenteen reittiopas”

Vielä kivempi se tosiaan olisi, jos se toimisi myös Safarilla – ja olisi ajan tasalla. Nim. Aleksis Kiveksen kadulla ei ole pyörätietä – nyt eikä ainakaan seuraavaan 1,5 vuoteen.

Mä ihmettelinkin, että olipa hassu vitsi: reittiopas, jossa ei ole muuta kuin otsikko. Eikä tosiaan minkäänlaista vihjettä Safarin toimimattomuudesta.

Toisin kuin Jobs, “__Hemingway__”:http://en.wikipedia.org/wiki/Ernest_Hemingway tiesi mikä on oikea “safari”:http://en.wikipedia.org/wiki/Safari. Ja onneksi niitä ei taida enää ketään tukea.

Macille sen sijaan löytyy vaihtoehtoselaimia, esimerkiksi “**Opera**”:http://www.opera.com/download/index.dml?step=2&opsys=MacOS&platform=MacOS, “**Camino**”:http://www.caminobrowser.org/ tai “**Firefox**”:http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html.

Tosin en tiedä toimiiko tuo niilläkään, vai koskeeko allergia Maccejä noin yleensä. Onneksi Maceillekin on vaihtoehtoja.

Näyttäisi ainakin Tuliketun kakkosversiolla toimivan…

Hyvä idea kyllä

Idea on hieno, mutta käytettävyys tökkii vielä aika pahasti. Vaan eiköhän tuo ajan mittaan parane.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments