/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

May 13th 2007

Aamuksi kotiin

20:18

Turku

Kuten kuvasta näkyy, ilahdutin eilen edellistä kotikaupunkiani visiitillä. Edellinen kotikaupunkini ilahdutti eilen saapumistani ripottelemalla päälleni hieman vettä. Vierailun tarkoitus oli viettää ystäväni 30-vuotisjuhlia, ja niin teimmekin.

Onnea vielä kerran, Mikko, ja kiitos mukavista juhlista. Ruoka- ja juomatarjoilut olivat ensiluokkaista lajia, oheisohjelmista puhumattakaan.

Turun Tuomiokirkko

Mukavaa oli myös huomata että Turusta pääsee paluumatkalle Helsinkiin keskellä yötäkin. Vähän jälkeen aamukahden nousin Turun Tuomiokirkon pysäkiltä siististi cooliin bussiin, jonka ansiosta sain kallistaa pääni omaan tyynyyni vähän ennen kello viittä aamulla. Mukavaa semmoinen, vaikkakin oman mukavuudenhaluni takia Äitienpäivää juhlistin tänä vuonna poissaolevana.

Valkovuokkoja

Glad Morsdag mamma, ännu en gång. Ja hyvää Äitienpäivää kaikille muillekin äideille!

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments