/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Apr 21st 2007

The Öl, eli Thöl, eli bloggaajat kokoontuvat Töölöön

15:56

Töölönranta 20.4.2007

Eilen oli siis kevään avaava blogimiitti. Paikalla oli monia, useimmat entuudestaan tuttuja, muutama ei. Yksi joutui ehkä-listalle, kun olimme saattaneet työn merkeissä tavata entisessä elämässä. Varmuutta asiaan ei saatu.

Voisin tietysti linkata kaikkien paikalla olleiden blogeihin, mutta koska =Sun Äitis== urotyön omaisesti kirjoitti aivan mahtavan ja kaiken kattavan pöytäkirjan illan kulusta, en siis linkkaa kehenkään (paitsi SÄ:iin), enkä liiemmin käsittele illan tapahtumiakaan.

Töölönranta 20.4.2007

Sen sijaan, osuutta joka jäi pöytäkirjasta puuttumaan, eli tämä ei niin virallinen (koska Töölössähän pitää olla virallinen) osuus (joka siis vietettiin Kalliossa).

Sandels & Sveicci sai siis kyseenalaisen kunnian tulla valituksi vastaanottamaan noin kymmenestä bloggaajasta koostuvan enemmän tai vähemmän flavonoituneen (se toinen linkkipoikkeus) possen. Ilon määrällä ei tuntunut olevan rajaa, kun myös suuri osa tästä samasta possesta tunsi nälän yllättäneen, ja yksin (toivorikkaana aikaisesta kotiinpääsystä) iltavuorossa työskennellyt tyttönen ruokki yhden jos toisenkin. (Syömäni hampurilainen oli kyllä erinomainen. Voin suositella.)

Töölönranta 20.4.2007

Vilkas ja mielenkiintoinen keskustelu käsitteli kaikenlaisia tärkeitä aiheita. Kuten aina on tapana. Erityismainintana pikakurssi tanskaksi laskemisessa. (Kertausta vaaditaan. Ainakin puoli neljäkymmentä kertaa vielä.) Muutenkin liikuttiin ainakin kolmella mantereella kielten parissa. Politiikkaakin taisimme sivuta.

Kaiken kaikkiaan oikein mukava ilta. Kollektiivisesti kaikille iso kiitos. Eikä tänään ollut edes paha olo. Ensi kertaan siis.

5 Responses to “The Öl, eli Thöl, eli bloggaajat kokoontuvat Töölöön”

I was on a blogmeeting recently. I haven´t seen this cool pics from a meeting before….cool…

Taas nähtiin, että puurtaminen ei kannata: vaikka blogiraportti siihen johtavine linkkauksineen (kiitos) aiheutti jonkinmoiseen pienen kävijäryntäyksen, on blogini ruuhkaisin käyntipäivä edelleen se, jona Lotta Backlund kertoi linkin kera minun kätelleen häntä. Minun olisi selvästi syytä jatkossa panostaa kättelemiseen, jos haluaisin kasvattaa kävijämääriä.

**Bengt**: Thank you very much. Eller tack så mycket, eftersom vi båda har ett gemensamt (antaget) modersmål. “**Lomo**”:http://www.lomo.com/ är en rolig greja, när även smått (tekniskt) misslyckade bilder blir lyckade.

Motiverna är man tvungen att vara lite kreativ med (eller nöja sig med klichéer) p.g.a. att vi sinsemellan har en konsensus att inte visa upp ansikten på webben, då vissa anonymbloggar.

**SÄ**: Kyllä se kannatti. Raporttiasi oli ilo lukea, ainoana haittapuolena kattavassa kerronnassa että kaikki on jo sanottu. Liikenteen kasvun vähyys johtunee siitä että näissä tapaamisissa ei juuri uusia kasvoja näy. Olet kyllä varmasti oikeassa siinä että poliitikoiden kättely toimii paremmin.

Miksi Töölönrannassa pitää olla virallinen?

Minusta siellä vallitsi melkoisen epävirallinen meininki- vapautuneesti käänneltiin sohva omin avuin useampaan kertaan, istuttiin lattialla, Nikc hyppeli sujuvasti sohvan kaiteen yli. Oikein vapautunutta, niinkuin kevätiltana pitääkin.
Mutta, voin aavistaa, että jatkopaikkaan verrattuna kukaties pikkuisen erilaista.

Hintataso Töölössä risoi minua. Se ei ole lompsaystävällinen paikka, valitettavasti.

No ei pidä, mutta Töölölle pitää vähän naljailla, ihan vain periaatteen vuoksi. :-)

Ei se meininki loppujen lopuksi niin erilaista jatkoillakaan ollut. Tila tosin oli. Takka puuttui ja sohvat. Mutta pöytiä oli mitä siirrellä, ja siirreltiinkin.

Hintataso kieltämättä hipoi Töölönrannassa kipukynnystä. Muuten oikein mukava paikka.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments