/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Apr 4th 2007

Parempi joskus kuin ei milloinkaan

10:49

1. Montako blogia sinulla on seurauksessa ja miten seuraat niitä? Kotimaisia? Ulkomaisia? Kerro kaikki ja vähän lisää.

Aika monta. Blogilistalta olen karsinut valikoiman alle sataan, mutta tuo kirottu Google Reader tekee tilaamisen niin helpoksi… Suurta osaa tulee seurattua melko kursorisesti. Mark all as read on helppo tapa rästilukemiston kuittaamiseen.

2. Nythän ei ole kuin semmoiset 151 päivää siihen että analogiset TV-lähetykset loppuvat. Joko olet valmistautunut täysdigitaalisiin signaaleihin? Mitä pidät koko digi-TV asiasta? Miksi luulet että meillä täällä on niin kova kiire siirtymään digitelevisioon?

En ole valmistautunut, mutta onneksi Proikkari on ollut viisaampi. Periaatteessa digi-TV on mielestäni hieno asia. Toisaalta mikä teknologiauudistus tällaisen teknofiilin mielestä ei olisi hyvä, mikäli sitä varten saa hankkia lisää digielektroniikkaa? Vielä kun se saataisiin toimimaan kuin se kuuluisa junan vessa.

3. Norjan kuluttajaviranomaiset ovat masinoineet kampanjan Applea vastaan (ja saaneet mukaan niin pohjoismaiset kuin Ranskan ja Saksan kuluttajaorganisaatiot), koskien sitä että iTuneksen kaupasta ostettua musiikkia ei voi soittaa kuin iPodissa. Onko tässä järkeä? Eikös näiden organisaatioiden pitäisi käydä taistoa esimerkiksi DVD:n aluekoodia, tai viallisia CD-levyjä (myös kopiosuojauksena tunnettu) vastaan?

Ehkä sittenkin olisi parempi vain kieltää internet.

4. Kevät näyttää tulleen. Harmittaako se? Onko tämä ihmisen tekosia? Olemmeko me syypää siihen että lämpötilat nousevat ja kesä kestää pidempään? Ja on enemmän tulvia. Jotkut väittävät että se ei ole meidän syy. Ketäköhän tässä pitäisi uskoa?

<foliohattu>Oikeasti syy on lehmien tuottamassa metaanikaasussa. Tätä laajalti tunnettua faktaa vain vähätellään ihmiskunnan maitoriippuvuuden takia.</foliohattu> Ei kyllä harmita sitten pätkääkään että talvikamppeet saa jättää kaapin perukoille. Vaan taitaa ne saada puolen vuoden päästä kaivaa sieltä taas esiin.

5. Osaan sanoa kymmenellä kielellä kiitos, sanotaan laulussa. Kyllähän sinäkin osaat, etkös vaan? Siitä nyt luettelemaan. Yritä edes. Äläkä lunttaa netistä.

Kunhan ei tarvitse laulaa. Kiitos, Tack(, Tak, Takk), Thank you, Danke, Spasiba, Grazie, Gracias, Merci, Arigato, Khorb khun, Efaristo.

(via

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments