/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Mar 15th 2007

Maailman menoa

09:58

bq.. Suuseksistä pitkä vankeus

Ongelmia aiheuttavat lisäksi osavaltioiden vaihtelevat tulkinnat siitä, mitä pidetään vakavana seksuaalirikoksena. 17-vuotias Genarlow Wilson olisi selvinnyt vuoden tuomiolla, jos kysymys olisi ollut tavallisesta sukupuoliyhdynnästä, mutta kun kyse oli suuseksistä, tuomiosta rapsahti Georgian lakien mukaan kymmenkertainen.

Georgialaisen luokkansa priimus harrasti suuseksiä 15-vuotiaan tytön kanssa uudenvuoden juhlissa kaksi vuotta sitten ja tuomittiin raiskauksesta kymmeneksi vuodeksi vankilaan, vaikka tyttö itse oikeudessa todisti, että he olivat päätyneet puuhiinsa täydessä yhteisymmärryksessä.

Myöskään valamiehistön mielestä Wilson ei ollut syyllistynyt raiskaukseen, mutta lain mukaan tuomio oli annettava juuri siitä, koska toinen osapuoli oli alaikäinen. Sillä, että myös Wilson oli alaikäinen, ei ollut merkitystä. Georgiassa on parhaillaan meneillään kansanliike lain muuttamiseksi takautuvasti niin, ettei teini-ikäisiä tuomittaisi vastaavissa tapauksissa rikollisina. Koska nykyinen laki on asiassa ehdoton, edes osavaltion kuvernööri ei voi armahtaa Wilsonia.

TS

2 Responses to “Maailman menoa”

Devil went down to Georgia, indeed.

Melko reilua :(

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments