/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Mar 8th 2007

Mitä minä ajattelen naistenpäivästä

10:40

Tänään on kuulemma joku naistenpäivä. Mikähän sekin sitten on? Akkojen kotkotuksia, luulen.

Tänään pitäisi sitten varmaan poiketa kukkakaupan kautta ja tuoda kotiin jonkinlainen rehupuska. Vaan koska on se miestenpäivä, jolloin emäntä poikkeaa kotiin rautakaupan kautta ja tuo kotiin uuden entistä tehokkaamman iskuporakoneen? Tai edes jakoavaimen…

Vai riittääkö se, että tämä on se päivä vuodesta, jolloin mies luopuu hetkeksi vallankahvasta ja antaa kaukosäätimen sille kauniimmalleen?

Miten tämä päivä muuten poikkeaa niistä vuoden 364:stä muusta päivästä? Minun mielestäni joka päivän pitäisi olla naistenpäivä. Ja miestenpäivä. Ihan kaikkien päivä, sukupuoleen katsomatta.

Jos nyt oikein miettii, miksi tällainen naistenpäivä on, niin kaiketi sen on tarkoitus herättää huomiota naisten huonoon asemaan monella puolella tätä palloa. Miten monet naiset eivät saa pukeutua miten haluavat, tehdä mitä haluavat, liikkua missä haluavat, tai edes ajatella miten haluavat. Miten monet naiset tällä maapallolla elää kauhun vallassa, hellan ja nyrkin välissä. Ja paljon pahempaakin.

Melko brutaalia minusta, eikä lainkaan kaunista.

Mutta siitä huolimatta, hyvää naistenpäivää, naiset. Nauttikaa siitä, että te ketä tätä tekstiä luette, suurella todennäköisyydellä voitte sitä haluamallanne tavalla viettää.

2 Responses to “Mitä minä ajattelen naistenpäivästä”

Ei tarvitse. Kukkapuskaa. Iskuporakoneelle olisi kyllä käyttöä.

@}-`-,–

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments