/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Feb 21st 2007

Windowsin päivittämisen sietämätön keveys

13:45

Windows Update on saanut tällä viikolla itselleen blogijulkisuutta ainakin kahdesti, ala Matkalla ja <a href=”http://seppänen-et.fi/4e75/arkisto/2007/02/20/windowsin_paivittaminen/index.html”>Seppänen</a>. Kerta kiellon päälle sanotaan, tässä minun kontribuutioni soppaan.

Työkoneeseeni tupsahti viime perjantaina kasa päivityksiä, niin kuin Windows-koneille aina silloin tällöin käy. Tuttu ilmoitus Updates are ready for your computer. Click here to install these updates. tupsahti sitäkin tutumpaan puhekuplaan tehtäväpalkin oikeaan reunaan.

Napsautin päivitykset asentumaan, niin kuin aina teen, kiinnittämättä huomiota päivitysten suureen määrään ja jatkoin työskentelyä. Sitten kello tuli paljon ja oli aika lähteä töistä kotiin, mutta päivitykset ne vain edelleen sitkeästi ruksuttivat ruksuttamistaan. Normaalisti olisin oikein hyvin voinut jäädä istumaan vielä hetkeksi että tehtävä olisi suoritettu loppuun, mutta juuri tänä nimenomaisena perjantaina minulla oli kiire postiin joten keskeytin prosessin voidakseni sammuttaa tietokoneen viikonlopun ajaksi.

Se taisi kuitenkin olla virhe.

Minua on siitä lähtien odottanut tuo tuttuakin tutumpi päivitysilmoitus tehtäväpalkissa. Asentamisyritykset päättyvät poikkeuksetta pettymykseen. Pieleen menevät, vaikka päällään seisoisi1.

Windows Update

Voin tietysti olla väärässä siinä mistä syystä asennus kerta toisensa jälkeen epäonnistuu, mutta ei minulla aiemmin ole ollut minkäänlaista kitkaa päivitysten kanssa. Ensi kerralla odottelen kiltisti loppuun asti.

3 Responses to “Windowsin päivittämisen sietämätön keveys”

Oletko kokeillut palauttaa käyttöjärjestelmän tilaa aiempaan palautuspisteeseen (System Restorella)? Järjestelmä tekee niitä oma-aloitteisesti aina silloin tällöin ainakin rekisteristä.

Kas, tuota minä en ollut tullut edes ajatelleeksi. Kiitos vinkistä. Täytyykin huomenna kokeilla tuota.

Eipä se sitten ollut oikotie onneen tuo palautuspistekään. Edelleen jää Office-päivitykset asentumatta.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments