/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Feb 14th 2007

Aurajuustosnookerkungfu

19:32

Jäätiin poikien kesken viettämään äijäelämää, kun Proikkari lähti maailmalle juomaan ulkomaista olutta kylpyammeesta… tai jotain sinnepäin.

Sehän tarkoittaa sitä että seuraavat kolme päivää syödään runsaasti homejuustotettua ruokaa, maataan sohvalla syöden kaikenlaisia mässyjä ja katsotaan televisiosta urheilua(Welsh Open) ja huonoja(Jackie Chan Early Collection) leffoja(Bruce Lee Special Edition). Eli yleisesti otetaan rennosti. Tuo täysipäiväinen oloneuvos(Otto) otti jo päivän aikana niin rennosti että WC:n käyttämisen sijaan loi eteiseen modernin tilataideteoksen.

Rajoittavana tekijänä harmillisesti vielä menossa oleva ihmiskoe.

2 Responses to “Aurajuustosnookerkungfu”

nuo edes mitään kunnolla-huonoja (onpahan sana) leffoja ole. jos genreen haluaa perehtyä, niin katso vaikka tuo tai muita shaw brothers sarjan mestariteoksia (käännöksen epäloogisuudet kannattaa unohtaa)

siinäpä vasta elokuvia

Voipi olla että nuo ei ole “kunnollahuonoja”, mutta nuo nyt sattuvat tuossa käden ulottuvilla olemaan, ja toistaiseksi katsomatta.

Kiitos suosituksesta.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments