/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Feb 11th 2007

Pulkkamäkiraati testaa: Tähtitorninmäki

17:31

Sunnuntai on hyvä päivä ulkoiluun, varsinkin kun viime aikoina kovin ikävästi olemassaolostaan muistuttanut arktinen ilmasto hellittää kuristusotettaan talvisesta Helsingistä ja lämpötila on vain muutaman asteen nollan alapuolella.

Tänään suuntasimme siis Tähtitorninmäkeä kohti, taskussamme pulkkamäen testaukseen varatut välineet: punainen Kodin-Ykkösen muovikassi, joka sopii hyvin miehen takamuksen alle, sekä kauniimmalle, designtietoisemmalle, testilaskijalle sopivampi Marimekon vihreällä unikkokuosilla varustettu muovikassi.

Tähtitornenmäen pulkkamäki

Mäki on lupaavan jyrkkä; tiedossa hyvät vauhdit. Aluksi kuitenkin hieman rosoisen näköinen, jäätynyt kouru arvelutti, olinhan jo kipeyttänyt omat istumalihakseni torstaina sulkapalloa jahdatessani. Vain eihän tänne asti oltu kävelty vain lihaskipua voivottelemaan. Siis kulkuneuvo alle ja menoksi!

Räjähtävä alkukiihdytys äkkijyrkän alun ansiosta, sen jälkeen tasaista menoa parisenkymmentä metriä. Ei huono. Aluksi arveluttanut jääkin vain näyttää petolliselta. Voi hyvinkin suositella. Edes mäessä kasvavat puut, tai kävelytietä reunustavat lyhtytolpat, ole liian lähellä muodostaakseen vaaratilanteita, kunhan pitää järjen mukana puuhissaan.

Jatkoa seuraa ensi viikolla, säävarauksin totta kai.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments