Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Minä luopusin merkkiuskollisuudesta (Nokiaa kohtaan) jo vuosia sitten kun hankin Motorolan V3:sen. Tosin olin sen jälkeen merkkiuskollinen Motorolaa kohtaan kun päivitin sen V3x:ään. Mutta tarkoitus olisi kuitenkin juosta tästä eteenpäin sen puhelimen perässä missä on eniten näköä ja leluja.

    Nokiaa en ole viime puhelinostosten yhteydessä edes harkinnut, tosin enemmänkin sen takia että viimeiset Nokiani ovat olleet kovin heikkolaatuisia.

  2. Joo kyllä mäkin olen harkinnut parempaa luuria hankkia, mutta nuo kommu-tyyppiset puhelimet palvelee mua eniten, leveä näyttö ja qwerty. Tuntuu etten jaksa pärjätä ilman niitä enää. :)

  3. Mullapa ei ole moista koskaan ollut, joten en osaa oikein samaistua. Tosin oli mulla joskus Psion kämmentietokone työn puolesta, mutta ei se oikein koskaan kunnolla sytyttänyt. Tuo nokian pieni kommu on kyllä kieltämättä näpsäkän näköinen kapistus. Jotenkin olen vain tykästynyt näihin läppäpuhelimiin, vai kääntöpuhelimiako nämä ovat?