/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Feb 5th 2007

Herr Sebago kommer ut ur skåpet

08:38

G’morn på Er goa herrn eller fröken,

De va nya trender på gång på Blogglistan under veckoslutet. Jag som liksom alltid måst hänga med alla andra, hängde med som alltid. Och jag tycker att jag gjorde det bättre än de flesta, jag bytte ju trots allt namn triss gånger. Och sen ännu en fjärde gång, men det fjärde namnet var int mera trendigt, bara nytt.

Och nu funtsa jag sidu på sil viisii att jag sku behålla det här sista. Det har ju lite ankdamms nyanser i sig, och det är ju alltid bara bonus. Eller som en lotto-vinst.

Men döda Sebagon därför, för man har ju blivit förfinskad en hel del, men int totalt ännu. Nu sjunger jag lite snapsvisor med brännvinet alltid nu och då, och hoppas på en egen segelbåt sådär i smyg. Så kanske det här kan tolkas som lite första hjälp åt mitt inre. Eller så tyckte jag bara det var roligt, du kan välja själv.

Så nu säger jag bara:

Heja! Heja! Friskt humör! Tack för mig, och trevlig fortsättning på måndagen.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments