/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Feb 3rd 2007

Koe-eläinpuisto raportoi, osa 1

14:57

Ihmiskoetta on takana nyt vajaat kaksi viikkoa. Mitään suurempia ongelmia, tai oireilua, ei ole ollut havaittavissa. Mitä nyt on huomattu ettei ne liskounet vaadi tullakseen mitään nautintoaineita. Ja että televisiossa juotava viski herättää mielihaluja. Ja että… No, kuitenkin. Maanantait ovat olleet kivempia siedettävempiä kuin keskimäärin.

Tänään on tarkoitus koetella vähän lisää. Virgin Oil Co:ssa on nimittäin tarjolla elävää musiikkia jota olisi tarkoitus mennä kuuntelemaan. Siis selvin päin. Enpä tiedä koska viimeksi olisin ollut juomatta ainuttakaan olutta kuppilassa oleskellessani, kuskireissut lukuun ottamatta. Elämys tämäkin, lähinnä mietityttää kanssahengailijoiden vaikutukset minään.

Jatkoa seuraa, ellei verisuoni poksahda.

*

Blogilistalla oli havaittavissa joku trendi. Trendien hamstraajana minäkin tietysti sitten mukaan.

One Response to “Koe-eläinpuisto raportoi, osa 1”

[…] Ensimmäinen merkittävämpi koe suoritettiin kunnialla läpi. Ensin oli vähän tylsää, sitten oli ruotsalaista rokkaavaa perheidylliä, lopuksi kotimaista laatukamaa, jota tosin ei kuunneltu loppuun asti yöbussiin ehtimisen halun takia. […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments