/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jan 30th 2007

Wii will rock you

11:06

Noin yleisesti ottaen minä olen aina suhtautunut pelikonsoleihin hieman nuivasti, ainakin kaikkiin vekottimien omistamiseen liittyviin ajatuksiin. Ainoa syy, minkä takia olen edes harkinnut konsolin hankkimista, on se kun GTA (Grand Theft Auto)-pelisarjan uutuudet lakkasivat ilmestymästä muille kuin PSP (PlayStation Portable)-käsikonsolille. Mutten kuitenkaan hankkinut. Ainakaan vielä.

Eilen sain kuitenkin tilaisuuden koepelata Nintendon uutta Wii-pelikonsolia, ja nyt minun täytyy myöntää että Wii:n huitomaohjaimella pelaaminen oli sen verran hauskaa, etten pitäisi hankintaa mahdottomana, vaikkakin äärimmäisen epätodennäköisena koska pelin käyttötarkoitus minun huushollissani (tai siinä huushollissa jossa aikaani eniten vietän) olisi lähinnä houkutella pölyä.

Mutta noin teoriassa.

2 Responses to “Wii will rock you”

On se kummallisen koukuttavaa… Etkä vielä edes ehtinyt testaamaan keilausta, joka on hurmannut kaikki keski-ikäiset (ja keski-ikäismieliset ;)

Täytyy ottaa tehtäväkseni kutsuttaa itseni uusintapelisessioon, jossa ehdit nöyryyttää minua vielä eilistäkin enemmän ;-)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments