/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jan 18th 2007

Kun meta-kisko ei kulje

15:11

VR (VR-Yhtymä Oy), tuo Suomen kiskojen ylväs yksinvaltias, sai minulta juuri pari miinuspistettä.

Niillä kun on heidän verkkosivuillaan melkoisen paljon erilaista toiminnallisuutta, voisin tästä päätellä että siellä backendissä, eli palvelinympäristössä, olisi käytettävissä jonkinlainen konfiguroitava palvelinohjelmisto, tai edes ohjelmointikieli.

Miksi siis ovat tyytyneet käyttämään meta-refreshiä etusivullansa?

Sen sijaan voisi konfiguroida sen siellä taustalla pyörivän konfiguroitavan palvelinohjelmiston käyttämään sitä hakemistoa mihin etusivulta ohjataan webrootina. Tai sitten konfiguroida sen konfiguroitavan palvelinohjelmiston, tai käyttää sitä ohjelmointikieltä, lähettämään selaimelle se oikea paikka oikealla tavalla. Se 301 Moved Permanently, niinku.

Ajattelin vaan, kun hommat muuten tuntuu toimivan hyvin, kun ei aikatauluista nyt puhuta, niin miksi tällainen ratkaisu? Tai ehkä tämän takia ne junatkin myöhästelee. Minähän en nyt päässyt puuta pidemmälle kun meta-refresh oli selaimessani off-asennossa. Onneksi siinä oli sentään linkki mitä klikata.

Kalliita ovat, Pendolinojen liput.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments