/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jan 17th 2007

Tab Effect

11:52

Tab Effect on ehkä turhin selainlaajennus ikinä. Mutta ei se mitään, koska sehän on siististi cool anyway.

4 Responses to “Tab Effect”

Joo, mutta täähän on siististi kuul! Heti latasin ja samalla havaitsin, että mulla on ilahduttavaa kyllä oikeus latailla koneelleni laajennuksia. Eipä ole aina ollut.

Perin kummaa se, jos ei ole ollut, kun nuo laajennukset voi asentaa myös omaan profiiliinsa. Tosin minähän nyt en Maceista mitään tiedä. Nyt voi kuitenkin hämmästyttää naapuria vaihtamalla välilehteä, samalla nonchalantisti todeten No eihän tämä nyt mitään erikoista ole.

Toimiikos sulla muuten selain ja sen välilehdet vielä entiseen tapaan? Mulla tämän kilkkeen lisäämisen jälkeen ei enää pdf:t lataudu ollenkaan uuteen tabiin. Niin että kiitollisuudella ottaisimme vastaan myös ohjeet siitä, kuinka kilkkeestä päästään eroon.

Välilehdet toimii yhtä hyvin kuin ennenkin, mutta en ole kokeillut PDF(Portable Document Format):ien avaamista selaimeen tämän asentamisen jälkeen. Tosin paremmin ne toimii levylle tallennettuna muutenkin.

Mutta poishan sen saa __Tools -> Add-ons__ -dialogista.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments