/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jan 17th 2007

Postimiehen aamupala

14:39

Tiedättehän GMailissa sen yksirivisen mainospalkin siinä sähköpostien yläpuolella? Siinä näkyy yleensä jostain RSS (Really Simple Syndication)-virrasta poimittuja juttuja, uutisia, sitaatteja and what have you.

Ilmeisesti sekin on kuitenkin context sensitive, tai sitten kävi vain harvinaisen hyvä tuuri, mutta siinä tupsahti roskapostilaatikkoa selatessa naaman eteen ruokaresepti jota yksinkertaisesti en vain voi olla mainostamatta (vaikkakin kyllä kokeilematta).

Pitemmittä puheitta, I present to you: Spam Breakfast Burritos

One Response to “Postimiehen aamupala”

[…] bloggaamani aamupalaresepti sai nyt huomiota osakseen myös GMailin virallisessa blogissa. Samalla selviää […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments