/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jan 15th 2007

WordPress beta-testausta

16:02

Asensin itselleni WordPressin 2.1-beta2 -version kokeillakseni miten suureen remonttiin pitää ryhtyä kun WP (WordPress)2.1 22.1 julkaistaan. (Ainahan se uusin pitää asentaa heti.)

Noin kymmenen minuutin testaamisen jälkeen ei vaikuta olevan aihetta hätäilyyn, mutta ei nyt heti mitään uutta ja mullistavaakaan näkynyt. Ehkä se on hyvä asia. Huhut, ja Ideas -palstalta bongatut mitkä luvattiin tässä jo olevan, pitää kuitenkin vielä testata.

Haluatko sinäkin kokeilla? Laita sähköpostia (nikc ättä iki piste fi) niin annan tunnukset. Pyynnöstä voin asentaa teemoja ja/tai plugineja.

Päivitän betan päivittäin uusimpaan buildiin.

3 Responses to “WordPress beta-testausta”

Vai on sieltä uusi versio taas tulossa. Jokohan jaksaisin vääntää Melkein Blogin kovasti rukatun teemani 2.x yhteensopivaksi. Huokaus.

Tuleehan niitä sieltä jatkuvalla syötöllä. Ennen versiota 2.1 tulee vielä päivitys 2.0.7 2.0-versiolle. Tosin 2.0-versiota tullaan ylläpitämään vielä 2.1 julkistuksen jälkeenkin.

bq.. the 2.0 branch of WordPress will continue to be maintained for several years.

“WP Dev Blog”:http://wordpress.org/development/2007/01/wordpress-207/

p. Mutta 2.0-päivitykset ovat ainakin itsellä sujuneet täysin kivuttomasti. Versio 2.1 taas sisältää melkoisia uudistuksia konepellin alla, josta syystä minulla tämä betatestaus.

Kah. 2.0.7 olikin jo julkaistu.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments