/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jan 15th 2007

Stranger than Fiction

11:32

Sunnuntaina nähty elokuva Stranger than Fiction (imdb, Finnkino valaa uskoa siihen että vielä on jäljellä hyviä tarinoita kerrottavaksi. Tässä nimittäin oli. Harvinaisen hyvä. Eikä sitä oltu edes pilattu huonolla toteutuksella.

Tarina oli hauska, traaginen, jopa surullinen, mutta elokuva oli ehdottomasti hauskimpia näkemiäni pitkään aikaan. Sanoisin jopa että oli parhaimpia näkemiäni elokuvia pitkään aikaan. Voisin jopa sanoa elokuvan yltävän oman elokuvahistoriani top-listan kärkipäähän, mikäli minulla oman elokuvahistorian top-lista olisi. Ja kai minulla onkin, mutta se on niin epävirallinen etten ole siitä perillä itsekään, ja siksi en sano, vaikka voisin.

Mutta tätä elokuvaa suosittelen ehdottomasti. Siis sinulle joka pidät hauskoista, hyvistä, riemastuttavista elokuvista. Mitään erityisen syvällistä ei pidä odottaa, mutta juuri tämän ansiosta, ystävä hyvä, elokuva sopii sunnuntaihin kuin nenä päähän.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments