/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jan 10th 2007

Suosikit

10:41

Nyt ne komeilee tossa noin, sivussa, mun suosikit nimittäin. Reseptin vakoilin Skrubusta.

Hetken jouduin pähkäilemään, kun eivät ne ihan heittämällä toimineet, eikä reseptissä ollut kuitenkaan Blogilistan-suosikit-for-dummies -ohjetta.

Mutta hoksasinhan minä sitten että feedlist konvertoi URL:n ampersandit kahdesti. Tiedä sitten miksei tekijä luottanut htmlentities() funktioon, vaan koki tarpeelliseksi sanoa vielä str_replace("&","&",$thisLink); joka jo sinällään on typerää, kun ei sisääntulevaa dataa tarkisteta muunnettujen ampersandien, muista entiteeteistä puhumattakaan, osalta. RegExp olisi muutenkin ollut paljon seksikkäämpi.

Tosin se ehkä kuitenkin vaatii jonkinasteisia perversioita että /&(?!amp;)/ olisi jotenkin seksikkään näköistä, mutta onhan se kuitenkin vähintäänkin eleganttia.

Disclaimer: esimerkki ei huomioi desimaali- tai heksadesimaali-notaatiolla merkattuja, joten se on riittämätön. Mutta seksikkyys välittyy ja se on tärkeintä, nyt kun blogien pitää olla seksikkäitä.

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Meta

Pages

Search blog

Latest comments