/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jan 10th 2007

iPhone

13:18

Kaikki hymisevät iPhone -julkistuksen ympärillä. Ja on se kieltämättä hienon näköinen, toden totta, eikä ominaisuuksillakaan kursailla. Mieluusti hipelöisin laitetta itsekin. Sen verran mukavalta laitteen käyttöliittymä videoiden perusteella näyttää, että voisin kuvitella sitä käytettävän ihan vain hiplaamisen ilosta.

Hiplausmahdollisuutta odotellessa, odottelen josko Nokia Aeon -konsepti joskus näkisi päivänvalon. Se kun olisi ensimmäinen minua aikuisten oikeesti kiinnostava kotimainen puhelin pitkään aikaan. Ja sekin vain ulkonäön perusteella, kun ei siitä paljoa muuta huhutietoa taida vielä löytyäkään.

Jotenkin kuitenkin epäilyttää nuo isolla näytöllä varustetut kapistukset. Oma Razr V3x kun ei akkukestollaan häikäise, ja siinä näyttö on sentään aika paljon pienempi, vaikka onkin iso. Etenkin se huolestuttaa tässä tapauksessa siksi, että Applen vekottimien akkujen kuolema on tarkoittanut koko laitteen kuolemaa, joka on mielestäni $600 hintalapulla varustetulle laitteelle melkoinen riippakivi.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments